Het atelier

is meer dan alleen Tegelkunst (mozaïek).

Er wordt ook gewerkt met polymeerklei (PolyGlassArt).

Daarnaast kunnen wandelaars en fietsers terecht in ons rustpunt. En binnenkort kunt u ook bij ons overnachten.

PolyGlassArt

Polymeerklei is een veelzijdige klei verkrijgbaar in vele kleuren en met verschillende eigenschappen. Het is heel breed toepasbaar en het prikkelt de fantasie. Het is mogelijk om in het atelier een workshop te volgen of te kiezen uit een van de vele polymeer kunstwerken die in het atelier verkrijgbaar zijn. Ook zijn wij te vinden op verschillende kunstmarkten door het jaar heen. Kijk op www.PolyGlassArt.com voor meer informatie

Rustpunt

Wij zijn ook een rustpunt van april t/m september.


Het rustpunt is een plek waar wandelaars en/of fietsers even bij kunnen tanken. Je kunt er zelf een kopje koffie maken of thee zetten. Bij ons kun je ook nog kiezen uit een versnapering erbij. En heel belangrijk, je kunt ook gebruik maken van ons toilet als er iemand aanwezig is. Betaling kan kontant of met een qr-code. Rustpunten zijn te vinden op veel verschillende locaties. Kijk op www.rustpunt.nu voor alle rustpunten.


Binnenkort:

Overnachten


Binennkort is het ook mogelijk om bij ons te overnachten. Wij werken hard om komend seizoen onze B&B af te maken. U bent welkom met 2 tot 4 personen. Honden zijn welkom maar moeten helaas wel aan de lijn blijven.